You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pse jemi zgjidhja e duhur ?

Teknologjia 5G

Teknologjia më inovative në treg që ofron shpejtësinë më të lartë për lundrimin në Internet.

Paketa Tring Tv.

Paketa familjare e Tring Tv, me mbi 120 kanale të të gjitha zhanerave të ndryshëm.

Mbi 80% mbulim me teknologjinë e fibrës optike në të gjithë veriun e Shqipërisë me çmimet dhe shërbimet më të mira.

Paketat më të përdorura

Internet

Lek 1.490/muaj

 • 100 Mbps Download

 • 10 Mbps Upload

 • Internet pa limit

 • Instalimi Falas

 • Support telefonik 24/7

 • Siguri maksimale


Internet + Tring

Lek 1.999/muaj

 • 100 Mbps Download

 • 25 Mbps Upload

 • Rreth 120 kanale

 • Internet pa limit

 • Instalimi Falas

 • Support Telefonik 24/7

 • Siguri maksimale

E Personalizuar • Deri 1000 Mbps Download

 • Deri 1000 Mbps Upload

 • IPTV

 • Internet pa limit

 • Instalim falas

 • Support telefonik 24/7

 • Siguri maksimale